«Ідіотизму нема меж». Роднянський прокоментував політику в Росії

Роднянський прожив у Росії майже 20 років
фото з відкритих джерел

Продюсер переконаний, що справжнім іноагентом в Росії є Володимир Путін

Російсько-український продюсер Олександр Роднянський 22 жовтня в Instagram відреагував на рішення російського міністерства юстиції про занесення його до списку «іноземних агентів».

«Влада в Росії інтелектуально убога. Надати статус «іноагента» іноземному громадянину – це, погодьтеся, межа ідіотизму. Я – громадянин України. Народився у Києві в сім'ї кінематографістів. Україна – моя Батьківщина. І хай де я працюю, моє серце залишалося там. І сьогодні я зі своєю країною», – написав він. 

Роднянський наголосив, що Росія, в якій він прожив приблизно 20 років, йому також небайдужа. Він зазначив, що справжніми іноагентами у РФ є її президент Володимир Путін та його оточення.

«Боляче бачити, як країна, яка мала неймовірний шанс реалізувати себе, тоне в болоті тоталітаризму. Як вона веде підлу криваву війну проти моєї батьківщини – України, – заявив продюсер. – У мене не залишилося у Росії ні компаній, ні власності. Що далі? Я писав, пишу і писатиму про війну і катастрофу. Робитиму про це фільми та серіали. А іноагенти – це Путін та його банда. Те, що вони зробили з Росією, могли зробити лише вороги своєї країни. І свого народу».

Нагадаємо, що 21 жовтня міністерство юстиції Росії внесло до реєстру «іноземних агентів» російсько-українського продюсера Олександра Роднянського. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: