«Іноагент» Макаревич висловився про політику замовчування в Росії

Артист закликав уявити життя однієї сім'ї
фото з відкритих джерел

Артист підтримує українців від початку воєнної агресії Росії

Лідер російського гурту «Машина времени», поет і художник Андрій Макаревич, якого в Росії назвали «іноагентом», різко висловився про тих, хто спокійно дивиться на руйнування доль і називає це «геополітикою». Свої думки він висловив на сторінці у Facebook.

«Людина може вкрасти мільйон. Вона навіть може вкрасти мільярд. І це, звісно, дуже погано. Але людське життя не можна порівняти з грошима. Здійснивши один рух, одна людина зламала життя кільком мільйонам. А кілька десятків тисяч він цих життів позбавив», – написав Макаревич. Артист закликав уявити життя однієї сім'ї.

«Вони п'ють чай на веранді, влаштовують доньку до школи, планують разом поїхати у відпустку. Уявили? А тепер уявіть собі 100 сімей. Є? А тепер 1 тис. Вийшло? Тоді 100 тис. Точно вийшло? Сумніваюся. А тепер – мільйон. Якщо хтось здатний спокійно дивитися на це і продовжувати п**діти про «геополітику» – у нього немає якогось надзвичайно важливого життєвого органа. І його потрібно терміново ізолювати. Від світу людей», – підкреслив музикант.

Додамо, що російський музикант Андрій Макаревич у пісні висміяв своє внесення міністерством юстиції Росії до реєстру іноземних агентів.

Нагадаємо, що Макаревич, який активно виступає з антивоєнними гаслами, з початку агресивних дій Росії проти України переїхав до Ізраїлю.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: