Голосно сміялася. Як принцеса Діана мстилася на публіці Чарльзу за байдужість

фото з відкритих джерел

Колишній прес-секретар принцеси зізнався, що наодинці Діана та Чарльз навіть не розмовляли один з одним

Королівський фотограф Кен Леннокс був одним із тих, хто спостерігав розвиток відносин принцеси Діани та майбутнього короля Чарльза з самого початку. Саме він зробив першу спільну фотографію подружжя і пізніше нерідко ставав свідком проблемних ситуацій між представниками королівської родини.

У документальному фільмі «Усередині Палацу: Секрети королівської родини» він заявив, що переломний момент, коли їхні стосунки почали руйнуватися, стався під час їхнього візиту до Австралії у березні 1983 року. Тоді принцеса Діана розплакала перед Сіднейським оперним театром, але принц Чарльз ніяк на це не відреагував, усім своїм виглядом демонструючи байдужість.

Фотограф зазначив, що при цьому Чарльз був поруч із дружиною, проте замість того, щоб її заспокоїти, просто відвернувся: «Така поведінка була типова для нього – дивитися в інший бік. Це була перша ознака того, що щось не так, а потім ми почали помічати й інші речі».

Кен розповів, що прес-служба тоді пояснила сльози Діани «зміною часових поясів та спекою», але всім наближеним було очевидно, що принцеса засмучена через проблеми у стосунках із чоловіком. Байдужа поведінка Чарльза в цій ситуації сильно розлютила Діану, тому весь автралійський тур вона намагалася роздратувати принца. Діана знала, що Чарльз не переносить вульгарний сміх, тому неприродно весело і голосно сміялася з приводу та без. Про тактику помсти принцеси розповів її колишній прес-секретар Патрік Джефсон, за словами якого Діана справді дратувала цим Чарльза, незважаючи на те, що той намагався не показувати емоції.

Джефсон також зазначив: «За лаштунками між ними все було зовсім по-іншому. Вони навіть не розмовляли один з одним, зоровий контакт був мінімальним, вони ставали дуже дратівливі наодинці».

Читайте також: Шакіра залишила з дітьми Іспанію і починає нове життя: Жерар Піке розлючений

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: