Екснардепка Чорновол підбила черговий танк

Тетяна вже встигла знищити ворожий Ураган із Стунги
Фото: ФБ Чорновол

Тетяна Чорновол займається полюванням на російську військову техніку

Журналістка, колишній народний депутат Тетяна Чорновол наразі перебуває на одній із передових позицій як оператор «Стугни» – займається полюванням на російську військову техніку. Колега екснардепки Микола Княжицький повідомив, що Тетяна підбила чергову ворожу ціль з української зброї.

«Сьогодні Тетяна Чорновол підбила і спалила черговий танк. Дякую, Таню. Ти класна журналістка , громадянка і воїн», – написав Микола Княжицький.

Раніше інший колега Чорновол повідомляв, що Тетяна вже встигла знищити ворожий «Ураган» із «Стунги». Про це повідомив у фейсбуці ексглава МВС Арсен Аваков. «Таня! На першій лінії. Де, звичайно, не писатиму. Оператор «Стугни». На її рахунку вже спалений ворожий «Ураган»… Таня чекає танк! Пишаюся! Так і переможемо..  Ланцюжком вчинків, маленькими та великими подвигами – кожен на своєму місці!», – написав Аваков.

«З протитанкового ракетного комплексу «Стугна» було збито «Ураган». «Ураган» – це машина залпового вогню. Цей «Ураган» був збитий під Черніговом. Колона «Ураганів» була виявлена мною з даху, до неї було понад три кілометри», – сказала Чорновол.

Раніше військовослужбовиця-екснардепка розповіла, що воювати із російськими танками стало важче. Чорновол нагадала, що на Київщині «вони ходили колонами, в одні ті самі години, по одній дорозі». На східному ж фронті «танки ховаються, танк вполювати важко, а командування хоче танк». «Останній танк, який на нас полював, був заритий у пісок – він по нас міг вцілити, а ми по ньому – ні», – розповіла Чорновол.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: