Ексмер Києва показав свої весільні фото

Фото: соцмережі

Колишній очільник Києва відсвяткував з дружиною золоте весілля

Колишній очільник столиці Леонід Косаківський на своїй сторінці у Фейсбук розмістив допис про поважну річницю весілля з дружиною.

«50 років разом – і в радості  й в горі, і в успіхах і в труднощах, долаючи спільно всі випробування долі, підтримуючи одне одного, сповнених любові, щастя та взаємної поваги. Радують талановитий і успішний в науці син, чудові онуки. Йдемо далі! 12 квітня 1973 року. Шоколадний будиночок», – написав Косаківський, оприлюднивши архівні родинні фото.

Дружина ексчиновника Ірина Василівна – доктор біологічних наук, професор, фахівець у галузі фізіології стресів, автор понад 250 наукових публікацій, чотирьох монографій з питань вивчення білків і фітогормонів рослин.

Подружжя має сина. Сергій Леонідович – доктор філософії у галузі прикладної математики, професор біології Інституту геноміки та еволюційної медицини, Університет Темпл, Філадельфія, США. Згідно з авторитетним рейтингом Highly Cited Researchers від Thomson Reuters включався в 2014-2017 роках до списку 1% (3000) найбільш цитованих у світі дослідників і авторів наукових публікацій у категорії Computer Science.

Читайте також: У мережі показали занедбану могилу Чапкіса на Байковому кладовищі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: