Ексфутболіст київського Динамо Владислав Ващук став солдатом бригади наступу

фото з відкритих джерел

Спортсмен вступив до лав Національнаї гвардії України

Колишній футболіст київського Динамо Владислав Ващук на своїй сторінці в Інстаграм повідомив, що вступив до лав Національнаї гвардії України. Футболіст став солдатом бригади наступу «Буревій», яка звільнятиме Луганську область.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Владислав Ващук (@vlad__vashchuk)

«Так, це було моє особисте рішення. Так, близькі і рідні ще досі в шоці. І так, я знаю, що дехто мене ніколи не зрозуміє. Але я дійсно вірю в нашу Перемогу. Я бачив «русский мир» на власні очі і буду робити все, щоб такого в моїй країні більше ніхто не побачив і не відчув. І коли прийде час, то я зможу точно відповісти – що я робив під час війни. Національна гвардія України. Бригада наступу «Буревій». Солдат Владислав Ващук», – написав футболіст у соцмережі.

Раніше «Главком» писав, що Ващук розповів, що після того, як з дітьми виїхав гуманітарним коридором з окупованого Гостомеля, до нього у двір заїхали російські танки, а в будинку оселилися рашисти. «Через три дні після того, як ми вийшли гуманітарним коридором, до мого будинку з дружнім візитом заїхали «визволителі». Два російські БТР заїхали до мене на подвір'я. Добре, що я встиг вивезти дітей. Пишу для тих, хто, можливо, досі, сидячи в безпеці десь за кордоном, відчуває ілюзії з приводу того, що буде можливість з кимось там вирішувати і у вас буде ок. Ні. Не вийде. Вони прийшли сюди не домовлятись. І ми тут дуже змінилися. Ви собі уявити не можете, – написав Ващук. – Сьогодні у всіх нас тільки одне бажання – щоб наші ЗСУ якнайшвидше вичистили це погано з нашої України! Щоб ті, хто прийшов сюди, на нашу землю, вбивати і грабувати, були знищені, щоб наша земля була вільна».

Владислав Ващук має сина та дочку від ресторатора Маргарити Січкар.

Читайте також: Олена Фроляк розповіла, що думає про українців, які не хочуть повертатися з-за кордону

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: