Дженніфер Еністон поховала батька та зізналася, чому кілька днів мовчала про це

Акторка з батьком
фото з відкритих джерел

Актор Джон Еністон помер у своїй оселі на 90-му році життя

Пішов із життя американський актор Джон Еністон, батько голлівудської зірки Дженніфер Еністон. Артист помер у своїй оселі на 90-му році життя. Про це акторка повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Дженніфер зазначила, що батько помер ще 11 листопада, але лише зараз вона знайшла сили повідомити це: «Джон Ентоні Еністон. Ти був одним із найкрасивіших людей, яких я коли-небудь знала. Я така вдячна за те, що ти пішов у небеса зі світом – і без болю. І 11.11 не менше! Ти завжди мав ідеальний вибір часу. Це число назавжди буде для мене ще більшим змістом відтепер. Я любитиму тебе до кінця часів».

Зазначимо, що справжнє ім'я отця Дженніфер Еністон – Янніс Анастасакіс. Майбутній актор народився у 1933 році на острові Кріт, а коли йому було два роки його родина емігрувала до США. Крім Дженніфер, у артиста залишився син Олександр – він народився від другого шлюбу. З дітьми Джон завжди підтримував теплі стосунки.

Еністон знімався у фільмах, щоправда, його дочка давно перегнала за популярністю. Прославився Джон завдяки мильній опері «Дні нашого життя», де зіграв Віктора Кіріакіса. У телепроекті чоловік знімався з 1985 року до смерті.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: