Дженніфер Еністон вимагає від Бреда Пітта 100 мільйонів доларів

Вже багато років колишнє подружжя підтримує дружні стосунки
фото з відкритих джерел

Еністон не знала, що Пітт збирається продати їх продюсерський центр

Голівудська акорка Дженніфер Еністон хоче отримати від колишнього чоловіка, Бреда Пітта 100 мільйонів доларів. Акторка має намір звернутися до суду після того, як дізналася, що Пітт вирішив продати свій продюсерський центр Plan B, над яким працював разом із Еністон. Про це повідомляє видання Heat World.

«Річ не тільки в грошах. Для Джен не менш важливі принципи. Суть у тому, що вона була одним із творців та засновників Plan B, і хоча формально він перейшов до Бреда, вона не отримала нічого схожого на заслужене визнання за те, що працювала над його створенням від самого початку. До того ж, вона виступала як фактичний консультант протягом багатьох років, коли Бреду потрібно було підкинути ідеї для проєктів або ухвалити рішення про великі інвестиції»,  – розповів виданню інсайдер.

За словами джерела, Еністон не знала, що Пітт збирається продати продюсерський центр. Це дуже образило акторку, адже вже багато років колишнє подружжя підтримує дружні стосунки.

«Джен все ще дбає про Бреда і не говорить про нього нічого поганого. Але подібний інцидент є жорстоким нагадуванням про те, що в них є проблеми, на які вона скаржилася всі ці роки. Якщо Бред хоче вчинити правильно стосовно Джен, він залізе до своєї кишені і випише їй чек на 100 мільйонів доларів», – каже інсайдер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: