Горбунов та Осадча поділилися рідкісними знімками в день народження сина

Одне з фото, яке виклав тато
фото з відкритих джерел

Старшому сину телеведучих Івану сьогодні виповнилося шість років

Телеведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча привітали старшого сина Івана з шестиріччям. На своїх сторінках в соцмережі щасливі батьки розмістили рідкісні родинні фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

«З днем народження, мій хлопчику! Мій первісток! Мій син! Мій Іван! Наш Івасик! 6 рочків тобі сьогодні! Так, ніби вчора тримав тебе на руках в перші хвилини твого народження! Сказати, як я тебе люблю словами, – неможливо! Ти наша з мамою гордість! Наша радість! Наше майбутнє! Ніколи б не подумав, що тобі доведеться дізнатися, що таке війна! Але в тому, що ми переможемо, – сумніву немає! І ти будеш жити, виростати і любити в найкращій в світі країні – Україні!» – написав.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

Осадча поділилася фотографіями ще зовсім маленького Івасика і розповіла, які риси батьків вже проявляються в хлопчику: «Івасик! Наш хлопчик! З днем народження, наша гордість, наш дорослий Іван! Тобі вже цілих 6 років, на які ти так чекав. Ми все більше бачимо в тобі себе. Невгамовність від мене і любов до порядку від тата. Це найнаочніші з рис. А скільки ще різного, що ми помічаємо щохвилини. Дякуємо, наш хлопчику, що обрав нас».

У Катерини Осадчої та Юрія Горбунова, окрім Івана, ще є однорічний Данило. Також у телеведучої є син від попереднього шлюбу, 20-річний Ілля.

Читайте також: Ілона Гвоздьова різко відповіла хейтерам, чому син живе не з нею: Кредити, борги, невдачі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: