Диванна тактика. Особливий секрет виховання дітей від Кейт Міддлтон

Вільям та Кейт виховують трьох дітей
фото з відкритих джерел

У королівських батьків є свої хитрощі, які допомагають упоратися з дітьми

Багато батьків вважають прийом королівського подружжя зразком виховання нового покоління, і, як показує практика, зовсім не дарма.

Принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї схожі на інших дітей свого віку – постійно намагаються затіяти гучну гру, порушивши домашні порядки, однак у батьків є свої хитрощі, які допомагають упоратися з малюками. Один із трюків герцога та герцогині чудово працює, коли ситуація виходить з-під контролю.

Замість системи покарань застосовується «диванна тактика»: «правопорушника» ведуть в іншу кімнату, щоб спокійно поговорити про те, що сталося. Про це пише The Sun: «Неслухняну дитину забирають з місця сварки чи руйнування, після чого з нею спокійно розмовляють або Кейт, або Вільям. Вони спокійно пояснюються, припускають наслідки, на дітей ніколи не кричать. Крик категорично заборонений і для дітей, і будь-який натяк на підвищення тонів усувається».

Кетрін неодноразово розповідала в пресі про батьківство. В одному з нещодавніх інтерв'ю зізналася, що іноді має материнську провину. Дружина принца Вільяма розповіла, що іноді почувається винною через свої батьківські рішення. «Ви завжди нібито ставите під сумнів власні рішення, свої власні міркування тощо, і я думаю, що це починається з того моменту, коли у вас з'являється дитина», – сказала Кейт.

Варто зазначити, що поряд з новими віяннями у вихованні дітей, на кшталт турботи про психічне здоров'я та відмову від суворих покарань, спадкоємець престолу з дружиною також прагнуть зберегти деякі традиції Віндзорів з історією. Так, наприклад, принцеса Шарлотта та її брати, як і раніше, проводять час тим самим чином, як і їхні попередники десятиліттями раніше.

Читайте також: Ані Лорак вирішила допомогти родинам без домівок, але є один нюанс

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: