Чому принцові Гаррі не дали одягти на похорон Єлизавети військову форму, як Вільяму

Принц Гаррі з дружиною
фото з відкритих джерел

Шанувальники молодшого онука королеви побачили у цьому змову

Похорон королеви Єлизавети II, який проходить сьогодні, поряд з іншими членами королівської родини відвідали і принц Гаррі та Меган Маркл. Гаррі, як і його дядькові, принцу Ендрю, не дозволили з'явитися на жалобній церемонії у військовій формі.

Його брат Вільям був одягнений у військову форму, а сам Гаррі з'явився в цивільному костюмі. Шанувальники припустили, що неслухняному принцу ще раз «помстилися» за «втечу» у США.

Але насправді причина в іншому: принц, як і його дядько, був позбавлений почесних військових звань – Гаррі через те, що залишив Велику Британію і склав із себе королівські обов'язки, а Ендрю через секс-скандал. Принц Гаррі отримав дозвіл від свого батька, короля Чарльза III, одягти військовий мундир одного разу: під час жалобного перебування з родичами над труною Єлизавети II напередодні її похорону.

Крім того, шанувальники принца Гаррі та його дружини були стурбовані чутками, що Меган Маркл може не з'явитися на похороні королеви Єлизавети II через конфлікти з королівською родиною. Але Меган Маркл прибула на церемнію. Однак герцогиня Сассекська більшу частину дійства провела на самоті. Її чоловік, принц Гаррі, згідно з протоколом, йшов за труною з дітьми та онуками королеви Єлизавети.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: