Арнольд Шварценеггер випустить дуже незвичну для себе книгу

У 2012 році Шварценеггер видав мемуари під назвою «Згадати все. Моя неймовірно правдива історія»
фото з відкритих джерел

Нова книга колишнього губернатора буде не мемуарами чи спогадами про Голлівуд

Арнольд Шварценеггер уклав контракт із видавництвом Penguin Press та випустить нову книгу. Про це повідомляє видання Page Six.

Як стало відомо виданню, нова книга Арнольда Шварценеггера буде не мемуарами і спогадами про голлівудську кар'єру, видання присвятять мотивації. Про що саме 75-річний легендарний американець збирається розповісти, наразі не відомо.

Подейкують, що видавництво перебуває у пошуках гострайтера (людини, яка пише текст для публічної особи, відмовляючись від авторських прав на матеріали), який працюватиме над книгою. Хоча кандидати на цю посаду вже є, контракт поки що ні з ким не укладено.

Це буде не перша книга Шварценеггера: у 2012 році актор та колишній губернатор Каліфорнії видав мемуари під назвою «Згадати все. Моя неймовірно правдива історія». Крім того, він автор книг з бодібілдингу «Виховання культуриста», «Енциклопедія сучасного бодібілдингу» та інших.

Останнім часом багато відомих людей випускають книги. Раніше скандальні мемуари про своє життя у королівській родині під назвою «Запасний» випустив принц Гаррі. Тим часом, письменник Дж. Р. Мерінгер, який був гострайтером принца Гаррі при створенні його автобіографічної книги, відповів на критику через фактичні помилки, допущені в мемуарах. Він виступив на захист книги, за написання якої йому заплатили 1 млн доларів. Фактичні помилки є не єдиним приводом для критики, з якою зіткнувся принц Гаррі після публікації мемуарів. Книгу бурхливо обговорювали, бо в центрі уваги опинилися шокуючі заяви принца про своє життя.

Раніше «Главком» писав, що Кейт Міддлтон однією фразою виказала своє ставлення до мемуарів принца Гаррі.

Читайте також: Золота малина-2023. Серед найгірших акторів Пенелопа Крус та Том Генкс

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: