Подруга Тодоренко розповіла про несподівану зустріч з нею в Маямі та розмови про війну

Тодоренко має мільйонну аудиторію підписників в соцмережі, але мовчить про війну в Україні
фото з відкритих джерел

Акторка Вікторія Варлей каже, що колишня одеситка виправдовувалася зі сльозами на очах

Учасниця дванадцятого сезону реаліті-шоу «Холостяк» та аакторка Вікторія Варлей згадала, як влітку зустріла в Маямі свою давню подругу Регіну Тодоренко та її чоловіка-росіянина Влада Топалова. Про це Варлей розповіла в інтервʼю для ютуб-каналу «Олицька».

Колись популярна в Україні телеведуча Регіна Тодоренко, нині живе та працює в Москві, має мільйонну аудиторію підписників в соцмережі, але мовчить про війну в Україні.

«Ми з Регіною знайомі дуже давно, вже і не згадаю, з якого року, – розповідає Вікторія. – Я її знаю ще з першої «Фабрики», вона була подругою мого хлопця на той момент. Він нас і познайомив. Коли Регіна приїжджала з Одеси в Київ, завжди зупинялася в мене. У нас були дуже класні стосунки. Ми бачилися не так часто, але коли зустрічалися, це було тепло».

«Коли почалася війна, мені було цікаво, яку вона займе позицію, бо живе в Росії, вийшла заміж за російського співака, але батьки залишилися в Одесі, яку бомблять, – продовжує Варлей. – І коли я побачила її незрозумілу позицію, це обурило. Я емоційно відреагувала на якийсь її допис, вона мою публікацію переглянула, однак нічого не відповіла. А влітку ми несподівано зустрілися в компанії в Майамі. Вона зробила вигляд, що не було ніякого допису, сіла поруч. Ми почали згадувати минулі часи. А потім я запитала: «Де твої батьки?» Вона сказала, що залишаються в Одесі, бо відмовилися виїжджати. Тоді я запитала, яке її ставлення до цього всього. Вона «на сльозі» почала жалітися, як їй важко, бо чоловік – росіянин, а діти – наполовину українці. Для мене це було виправдання».

Вікторія Варлей каже, що в неї відбулася розмова і з чоловіком Тодоренко: «Він запитав, де мої батьки. Далі почав говорити, що це все повний крах і триндець, що незрозуміло, як таке може відбуватися в XXI столітті. Тобто такі стандартні фрази. Я не можу сказати, що вони підтримують війну. Вони не підтримують, як Газманов та інші падли, яких пляшуть на Першому каналу. Але вони нічого не кажуть, мовчать».

Читайте також: Немає слів, щоб передати лють. Джамала написала про загибель друга дитинства

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: