Арабська казка. Відомі подробиці майбутнього весілля наслідного принца Йорданії

Принц одружується зі своєю давньою коханою
фото з відкритих джерел

 

Наслідний принц Хусейн зробив пропозицію своїй дівчині Раджве у серпні

 

 

Оголошено дату весілля сина короля та королеви Йорданії Ранії та Абдалли II, наслідного принца Хусейна. Він одружується зі своєю давньою коханою, донькою саудівського підприємця Раджве Аль-Саїф. Весілля 28-річного наслідного принца Хусейна та його нареченої Раджви Халід призначено на 1 червня 2023 року.

«Королівський Хашимітський двір радий повідомити, що весілля Його Королівської Високості наслідного принца Аль-Хусейна бін Абдалли II та міс Раджви Халід Аль-Саїф відбудеться 1 червня 2023 року, – йдеться у повідомленні. – Королівський Хашимітський двір щиро вітає Їх Величності короля Абдаллу II і королеву Ранію аль-Абдаллу з цієї нагоди і бажає Його Королівській Високості наслідному принцу Аль-Хусейну бен Абдаллі II і міс Раджве Халід Аль-Саїф на все щастя». Двір розмістив це послання у своєму офіційному акаунті в твіттері, супроводжувавши фотографією нареченого та нареченої.

Наслідний принц Хусейн зробив пропозицію своїй дівчині Раджве у серпні, в будинку її батька в Ер-Ріяді, у присутності обох сімей. «Ми молимося, щоб Бог дарував нам благословення, – писав тоді у своїх соцмережах спадкоємець йорданського престолу. – Вдячний моїй дорогій сім'ї за щиру підтримку та добрі побажання». Королева Ранія теж висловлювалася з приводу заручин сина: «Я не думала, що в моєму серці може бути стільки радості! Вітаю мого старшого сина принца Хусейна та його прекрасну наречену Раджву».

Раджва Аль-Саїф – дочка саудівського бізнесмена Халіда Аль-Саїфа, генерального директора групи компаній «Аль-Саїф». Дівчина навчалася в Саудівській Аравії, а потім у Каліфорнійському Інституті дизайну та мерчендайзингу моди (FIDM).

Цікаво, що 2022-го побралася і сестра Хусейна, 25-річна принцеса Іман. Її обранцем став уродженець Венесуели, фінансист Джаміль Олександр Тарміотіс. Однак дата їхнього весілля поки не оголошена.

Читайте також: Принц Гаррі зізнався у вживанні наркотиків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: