Ані Лорак влаштувала свято доньці у Москві. Ексчоловік Мурат не приїхав

Ані Лорак з донькою живуть у Росії
фото з відкритих джерел

Доньці Софії виповнилося 12 років

Співачка Ані Лорак, яка зберігає мовчанку щодо війни в Україні, на сторінці Instagram показала, як відсвяткувала день народження доньки Софії у Москві.

На фото артистка позує з донькою-підлітком на тлі святкового торта. Лорак зазначила, що солодкий дарунок для її доньки робив російський кондитер Ренат Агзамов.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений АНИ ЛОРАК (@anilorak)

День народження Софії було організовано у рожевих кольорах.

Цікаво, що до Москви не приїхав колишній чоловік Кароліни, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу. Навіть на день народження доньки. Як відомо, з початком повномасштабної війни Мурат, маючи змогу виїхати до Туреччини, залишився в Україні. Тут бізнесмен активно допомагає Україні.

Нагадаємо, що Мурат Налчаджіоглу, який нещодавно одружився з візажисткою Лілією Реус, показав доньку від шлюбу з Ані Лорак.

Додамо, що цього літа Ані Лорак вирушить до Туреччини, де співатиме перед туристами, які 29 липня відпочиватимуть в Анталії.

Нагадаємо, що українська акторка дубляжу Катерина Сергеєва завершила роботу над новою серією проєкту, пов’язаного із персоною Ані Лорак. Вона показала, як би запроданка відреагувала на те, що нещодавно у країні-агресорці збили дрон з наліпкою «Фонд помсти» та ім'ям Кароліни.

Раніше «Главком» писав, що в Росії істерично заявили, що Москву атакували дронами. Польоти БПЛА над Москвою назвали «терористичною атакою київського режиму». Один з безпілотників, судячи з фото, «прилетів» до Москви від співачки Ані Лорак

Нагадаємо, що мережа вибухнула мемами про наліпку з Ані Лорак. Користувачі соціальної мережі перепитують, на яку картку скидати гроші для «Фонду помсти».  Згадують про «пєрєльотную птіцу» у виконанні співачки. «Батько наш – Бандера, Ані Лорак – мати. Рускіє будинки будем ми взривати», – написав хтось з користувачів Twitter.

Читайте також: Ані Лорак оголосила збір коштів для дітей, які «втратили житло через українські снаряди»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: