9-річний музикант зі Львова зібрав мільйони гривень на ЗСУ, фото та відео

9-річний Юрій Напора
фото:Самбірська міська рада

За зібрані кошти вже вдалося придбати зокрема квадрокоптери, тепловізори, амуніцію та запчастини для українських військових

9-річний музикант Юрій Напора більш ніж за рік зібрав понад 2,5 млн гривень для Сил оборони за допомогою вуличних концертів. Про це повідомляє Самбірська міська рада. 

Хлопець є учасником Львівської Національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик». Разом із батьком, який акомпанує йому на синтезаторі, Юрій їздить Львівщиною та збирає кошти на допомогу ЗСУ. 

«У вільний від школи та інших занять час співає задля перемоги. Майже усі пісні з воєнною тематикою», – розповідають у міськраді.

9-річний музикант зі Львова зібрав мільйони гривень на ЗСУ, фото та відео фото 1
9-річний музикант зі Львова зібрав мільйони гривень на ЗСУ, фото та відео фото 2

За зібрані кошти вже вдалося придбати зокрема квадрокоптери, тепловізори, амуніцію та запчастини. 

Так, 9 липня артист відвідав Самбір Львівської області й зібрав понад 26 тисяч гривень. Ці кошти спрямують на придбання тепловізора для військового 82-ї десантно-штурмової бригади Юрія Годомського.

Раніше «Суспільне. Львів» ділилися відео, як Юра Напора влаштовує концерти на площах міст і збирає гроші для військових.

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова зібрала чверть мільйона гривень для дітей-сиріт. Співачка у випуску шоу «Дорослі дівчата», яке веде з Машою Єфросиніною, емоційно звернулася до українців щодо необхідності підтримувати дітей-сиріт.

Після виходу програми глядачі шоу перерахували чверть мільйона гривень на допомогу дітям проєкту «Дитинство без війни», амбасадоркою якого є Полякова.

Читайте також: Святослав Вакарчук організував благодійний концерт

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: