Наргіз агресивно послала артистів, які підтримують політику Кремля

Наргіз категорично заявила, що російським зіркам, які підтримують путінський режим, немає місця в Узбекистані
фото з відкритих джерел

Спочатку Наргіз засудила співачку Ірину Дубцову

Співачка родом з Узбекистану Наргіз Закірова, яка засудила війну в Україні, жорстко висловилася про російських артистів-путіністів. Артистку обурило те, що ці люди їдуть в Ташкент і хочуть там давати концерти. Про це інформує starhit.ru.

Наргіз агресивно послала артистів, які підтримують політику Кремля фото 1

Спочатку Наргіз засудила співачку Ірину Дубцову. Незабаром вона записала відео, в якому пояснила, що говорила не лише про Дубцову, а про всіх путіністів.

Наргіз агресивно послала артистів, які підтримують політику Кремля фото 2

«Чого ви всі сполошилися? Повторюся ще раз: їдьте і підтримуйте своїми піснями окупантів. На Донбас або в Бахмут. Чого ви всі в Ташкент претесь?» –обурилася співачка.

Наргіз категорично заявила, що російським зіркам, які підтримують путінський режим, немає місця в Узбекистані. Жінка сказала, що таким артистам можна виступати лише перед окупантами.

«Не треба до нас сюди їхати! Їдьте підтримувати своїх орків!» – додала знаменитість.

Артистка згадала про нашу країну. Вона закінчила своє звернення словами «Слава Україні!». Співачка засудила повномасштабну війну, яку російські терористи розв'язали в Україні. Через антивоєнні висловлювання знаменитості заборонений в’їзд до країни-терористки. Вона дізналася про це в аеропорту. Артистка була готова до такої реакції Кремля.

Додамо, що путініст Кіркоров у рожевому пір’ї став посміховиськом на сцені

Нагадаємо, що українська співачка Оля Полякова відреагувала на останні заяви путіністів Миколи Баскова та Григорія Лепса, які пообіцяли виплачувати російським військовим мільйон рублів за кожен підбитий танк Leopard. 

Читайте також: У Казахстані скасували концерт путініста Григорія Лепса

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: