Кіт потішив Зеленського та військових: миле фото

У мережі чотирилапого вже прозвали бойовим котом
фото з відкритих джерел

Тварина викликала усмішку в глави держави та захисників

Президент України Володимир Зеленський відвідав військових на фронті. Світлина зустрічі глави держави та захисників, яких потішив кіт, розчулила українців.

Зеленський приїхав на передову й під час спілкування з військовослужбовцями усміхнувся, побачивши кота. У мережі чотирилапого вже прозвали бойовим котом. Українці також зауважили, що приємно бачити захисників та президента з усмішкою.

Зеленський зустрівся з військовими
Зеленський зустрівся з військовими
фото з відкритих джерел

Нагадаємо, Зеленський відвідав військових, які ведуть наступ на Мелітопольському напрямку (фото). Глава держави поспілкувався з бійцями та обговорив з ними контрнаступ. Захисники наголошували на необхідності засобів радіоелектронної боротьби та фронтових систем ППО для протидії авіації та БПЛА противника. Також є потреба в безпілотних літальних апаратах, оскільки вони швидко витрачаються в умовах наступальних дій.

Раніше повідомлялося, що Зеленський відвідав позиції військових на Донецькому напрямку (фото). Із комбригами та комбатами військових з’єднань він обговорив проблемні питання, які виникають у військовослужбовців, та шляхи їхнього розв’язання.

Також президент відвідав передовий стабілізаційний пункт, який приймає поранених і травмованих українських військовослужбовців із Бахмутського напрямку. Він оглянув наявне тут оснащення, поспілкувався з воїнами та медиками.

Читайте також: Зеленський записав звернення у потязі і пообіцяв обговорити проблеми військових на Ставці (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: