Забобони матері допомогли виграти американцю 200 тисяч доларів

Джекпот у 200 тисяч доларів
Фото з відкритих джерел

Чоловік із США виграв у лотереї величезну суму, бо дослухався до слів матері.

Американець Дональд Піттман із Ньюпорта взяв участь у лотереї через свербіж руки та виграв 200 тисяч доларів. Свербіж руки за прикметою означає те, що людина отримає неочікуваний дохід.

Розповідаючи про свій успіх чоловік заявив, що купив виграшний квиток завдяки забобонам своєї мами. Про це пише Daily Star.

Американець каже, що його мати завжди казала йому, що якщо сверблять руки, то потрібно покласти їх у кишеню. Вважається що це може призвести до несподіваного багатства.

Після того, як у Дональда почала свербіти рука, він засунув її в кишеню і вирішив зазирнути до закладу, щоб купити лотерейний білет Ruby Red 7.

«Я був у дорозі на роботу і спочатку не планував зупинятися за білетом, але у мене почухалася рука. Я згадав пораду матері, адже вона завжди має рацію, правда?», – сказав Піттман.

Чоловік стер захисний екран білета, на якому було вказано виграш у розмірі 200 000 доларів.

Піттман відніс свій його назад у магазин, щоб касир міг підтвердити його виграш. Потім він відправив своїй дружині фотографію білета, на що вона відповіла знаками запитання.

«Я попросив її подивитися на номер, але потім у нас закінчилися текстові повідомлення, і я зателефонував їй», – зазначив чоловік.

Американець повідомив, що більшу частину його виграшу буде відкладено на заощадження. Окрім цього Дональд планує придбати новий мотоцикл для бездоріжжя.

Читайте також: 770 доларів: Аліна Гросу купила лотерейний квиток і виграла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: