Біля Кремля бігають гігантські таргани (фото)

Таргани у Москві розплодились через теплу погоду
фото з відкритих джерел

У центрі Москви росіяни фотографуються з тарганами величиною з палець дорослої людини

Антисанітарія у Росії сягла загрозливих масштабів. Навіть на вулицях неподалік Кремля розплодились гіганські комахи. Як пишуть російські ЗМІ, у районі вулиці Арбат у центрі Москви з'явилися величезні таргани, які просто бігають вдень по вулицях і лякають перехожих. Фото з комахами опублікував Telegram-канал «Москва 24».

Біля Кремля бігають гігантські таргани (фото) фото 1

Вусатий тарган на фотографії розміром майже з вказівний палець дорослої людини.

У Росспоживнагляді проблеми у цьому не бачать. В установі зазначили, що таргани могли зрости до такого розміру через сприятливу теплу погоду. Однак це можуть бути і екзотичні «вихованці», які втекли від власників.

Раніше тарганів помічали у ресторанах швидкого харчування «Смачно – і точка», комах помітили у касовій зоні закладу.

Слід зазначити, що таргани – це неприємні та шкідливі комахи, які можуть спричинити серйозні проблеми для мешканців квартири. Вони є переносниками захворювань, а також можуть спричинити серйозну алергію.

Нагадаємо, у Великій Британії експерти зі шкідників заявили, що в країні почалася навала супер-щурів-мутантів, на яких не діють отрути.

Заяви були зроблені після того, як багато британців почали публікувати фото та відео гризунів, які відкрито бігають вулицями міст Великої Британії вдень, руйнують сміттєві контейнери та прямують до будинків. Голова великої лондонської компанії боротьби зі шкідниками PestGone Environmental Марк Мозлі заявив, що головною причиною вторгнення є поява нової породи щурів, які майже невразливі до отрути.

Читайте також: По мені бігали щури: Симоньян відкрила таємницю, чому не вдалося вирости нормальною

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: