Росія вкрала мультфільм «Тачки», який переробить на свій лад

Головними героями «Копійки» стануть автомобілі вітчизняного автопрому
колаж: glavcom.ua

Компанія залучатиме до озвучення мультяшних героїв російських політиків

Мультиплікатори РФ представили анімаційний фільм під назвою «Копійка», який скопіювали із хітової історії Pixar «Тачки». Про це стало відомо із російських інтернет-ресурсів.

Відомо, що поцуплений мультфільм розробляє компанія «Гром». Його презентували у Фонді кіно. 

Компанія залучатиме до озвучення мультяшних героїв російських політиків. Студія запевнила, що домовилася про це з більшістю кремлівських чиновників, окрім «однієї людини, з якою ще не розмовляли».

Головними героями «Копійки» стануть автомобілі вітчизняного автопрому. Події відбуватимуться в автомобільному світі, де панує загроза. Такі персонажі, як «Лада», «Жигулі» та інші подорожуватимуть Росією, Китаєм та Індією.

Росія вкрала мультик у Pixar
Росія вкрала мультик у Pixar
фото з відкритих джерел

Кожен герой представлятиме різні концерни, які, за інформацією компанії, вкладатимуть гроші в мультфільм. На презентації повідомили, що «практично всі компанії погодились»

Замість головного героя, який був червоною спортивною машиною, на ім'я Блискавка МакКвін, у «Копійці» буде червоний ВАЗ-2101.

Мультфільм «Тачки» від Pixar
Мультфільм «Тачки» від Pixar
фото з відкритих джерел

Користувачі соціальних мереж почали вигадувати який вигляд матимуть автомобільні версії російських терористів, зокрема російського диктатора Володимира Путіна та міністра оборони Сергія Шойгу. 

Росія вкрала мультфільм «Тачки», який переробить на свій лад фото 1
фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що росіяни захотіли здивувати й свою аудиторію, але нічого нового, крім крадіжки, вигадати не змогли. Тому просто незаконно показують «Мавку» у своїх містах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: