ТЕТ, не зважаючи на День жалоби, продовжує транслювати розважальні шоу

Телеканал зазначає, що дотримується всіх рекомендацій та вказівок Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення
фото: скріншот Телеканал ТЕТ/Facebook

«Присвячуємо новий день гарному настрою» – ТЕТ

Станом на 7:45 7 липня кількість жертв ракетного удару по Львову, здійсненого у ніч на 6 липня, зросла до десяти осіб. У Львові оголошено День жалоби, але український телеканал ТЕТ, не зважаючи на це, продовжує транслювати гумористичні шоу.

«Присвячуємо новий день гарному настрою. Сьогодні на ТЕТ на нас чекають кращі гумористичні шоу та світові кінобестселери – усе, що потрібно, аби приємно провести час та налаштуватися на відпочинок у вихідні», – йдеться на сторінці телеканалу у Facebook.

ТЕТ, не зважаючи на День жалоби, продовжує транслювати розважальні шоу фото 1
фото: скріншот Телеканал ТЕТ /Facebook

Не зважаючи, на гнівні коментарі українців, телеканал зазначає, що дотримується всіх рекомендацій та вказівок Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення та формує програму з їх дотриманням.

ТЕТ, не зважаючи на День жалоби, продовжує транслювати розважальні шоу фото 2
фото: скріншот коментарів Телеканал ТЕТ/Facebook

Нагадаємо, що наймолодшій жертві ракетного обстрілу Львова російськими «Калібрами» у четвер, 6 липня, було 32 роки, а найстаршій – 71 рік. Серед загиблих вісім жінок та два чоловіки. 

Читайте також: Арестович порівняв ЗСУ із Вермахтом та накинувся на Луценка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: