Мосейчук запросила Субботу в студію та спровокувала скандал

Інтерв'ю із Субботою українці вважають черговою маніпуляцією
фото з відкритих джерел

У багатьох людей виникла підозра, що журналістка Наталія Мосейчук хоче відбілювати Спартака Субботу

Нещодавно розгорівся скандал навколо психотерапевта Спартака Субботи, який протягом тривалого часу в популярних медіа будував своєрідні «декорації» навколо свого образу. А журналістка Наталія Мосейчук на своєму Youtube-каналі взяла інтерв’ю у Спартака Субботи. Така новина викликала хвилю невдоволення серед українців, адже претензій до Спартака чимало.

«Гірше зробити, ніж зробив сумнозвісний Спартак Суббота, змогла Наталя Мосейчук, яка взялась його відбілювати. Завжди дивувався бажанню журналістів занурювати руки по лікті у різне лайно. Хоча дехто – вже там просто плаває... Але добре, що люди у нас все ж таки розумніші та не сприймаюсь всі ці маніпуляції», – висловив у Facebook свою думку Ігор Тихолаз.

Мосейчук запросила Субботу в студію та спровокувала скандал фото 1

Як відомо, до професійних здобутків Субботи є великі питання, адже диплому про медичну освіту він взагалі немає. Та і замішаний чоловік в історіях сексуального характеру, які вже зруйнували його репутацію. Тож загалом поява цієї особистості є потужним тестом українського суспільства на адекватність.

«Дно. І ті, хто з нього стукає. Причинно-наслідкові зв'язки є й очевидні, і, звичайно, приховані. Але факт – «1+1»  знову зготував для своєї аудиторії гівно і буде справно ним годувати. А потім усі разом ми пожинатимемо плоди. Бо ж мало ще біди, смертей, руйнувань...», – написала редактор Ольга Булковська.

Нагадаємо, що блогер та «психолог» Спартак Суббота, якого звинуватили у шахрайстві та відсутності фахової освіти, показав свої документи про освіту. Проте користувачі соціальних мереж поставили під сумнів надані ним дані.

Раніше «Главком» писав, що чи не найпопулярнішого в Україні «психолога» Спартака Субботу, відео якого вірусяться в мережі та збирають мільйонні перегляди, звинуватили в шахрайстві. Субботу запрошували на телепрограми, стендапи та виступи в університетах як експерта в сфері психології та психотерапії. Тим часом проєкт «Свідомі» провів розслідування, яке мало результати, які шокують.

Читайте також: Зіркового психолога звинуватили в шахрайстві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: