Слідом за Лорак російський паспорт отримала ведуча Регіна Тодоренко

Українська телеведуча жодного разу не назвала Росією агресором
фото з відкритих джерел

У Росії Тодоренко працює як ведуча в різних телевізійних проєктах та співпрацює з брендами

Відома українська телеведуча, родом із Одеси,  Регіна Тодоренко, яка перебралася жити до РФ, отримала паспорт громадянки Росії. Про це повідомляють росЗМІ.

Підставою для надання їй громадянства країни-агресорки став п'ятирічний шлюб Тодоренко зі співаком Владом Топаловим. Вони виховують двох синів – Михайла та Мирослава. Тепер зрадниця сплачуватиме податку в бюджет країни-окупанта як російська громадянка.

Відомо, що Регіна Тодоренко стала відомою завдяки шоу «Орел і решка» українського виробництва. Одна, вирішила перебратися в Росію ще в 2016 році. Там вона працює як ведуча в різних телевізійних проєктах та співпрацює з брендами.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну зрадниця робила абстрактні дописи в соцмережах про «любов і мир». Однак, вона жодного разу не назвала Росією агресором і казала, що «правди ми не знайдемо».

До того ж коли окупанти обстрілювали Одесу, з якої Тодоренко родом, вона публікувала фото з розкішного відпочинку. Вона зазначала, що перебуває «у великій любові».

Раніше повідомлялося, що телеведуча Регіна Тодоренко, яка обрала тактику мовчання про війну, планує відвідати Одесу. 

Як відомо, батьки ведучої продовжують мешкати в Одесі. Порушити мовчання Регіну не підштовхнуло ні вбивство колишнього хлопця в окупованій навесні 2022 року Бучі, ні ракетний удар по житловому будинку в рідній Одесі.

Раніше повідомлялося, що українська співачка-зрадниця Ані Лорак у лютому подала заяву на отримання російського громадянства.

Читайте також: Коля Серга заявил, что родители Тодоренко поддерживают зверства рашистов в Украине

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: