«Сімпсони» напророчили Росії «долар за тисячу рублів»

«12 рублів! 60 рублів! 1 тисяча рублів! Мені пора бігти!»
фото: The Simpsons

Відомий мультсеріал «Сімпсони» «передбачив» девальвацію російської валюти

Відомий мультсеріал «Сімпсони» «передбачив» девальвацію російської валюти задовго до нинішніх подій. 

У 1999 році в мультсеріалі «Сімпсони» був показаний фрагмент, у якому представник Росії на засіданні Олімпійського комітету отримав повідомлення про те, що курс долара до рубля піднявся до тисячі. Це пов’язано з тим, що містом-господарем Олімпіади 2024 було обрано Париж. «Передбачення» було зроблено у 20 серії 10 сезону. 

За сюжетом мультсеріалу Москва претендувала на проведення Олімпійських ігор. Представник Росії намагався похвалити економіку своєї країни, але під час брехні про стабільний рубль у нього заїкнувся пейджер. Чоловік взнав, що курс валют змінився всього за секунду.

«12 рублів! 60 рублів! 1 тисяча рублів! Мені пора бігти!», – викрикнув чоловік.

Багато шанувальників серіалу вважають це пророцтвом, адже насправді Париж став столицею Олімпіади, а офіційний курс долара у серпні піднявся до 96,64 рубля.

Нагадаємо, що в черговій серії мультсеріалу «Сімпсони» висміяли російського агресора Путіна. Звуть героя, якого важко переплутати з кимось іншим, звати Кірк Ван Хутен. Згідно з сюжетом, він – батько кращого друга одного з головних героїв Барта.

За сценарієм, Кірку не сподобалася та історія, яку викладали в школі дітям, тому вирішив захопити владу в місті і спалити всі книги. Головне правило героя в «Сімпсонах» звучало так: «Очистимо історію заради вашого захисту». В одному з фрагментів Мардж Сімпсон вирішила привести до тями тирана, але в кабінеті застала його за довгим столом, який вже давно став мемом в мережі та асоціюється з офіційними зустрічами Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: