У новій серії «Сімпсонів» поховали Путіна та висміяли його довгий стіл

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

За роки існування мультсеріалу було зроблено безліч передбачень, які виявилися напрочуд точними

В черговій серії мультсеріалу «Сімпсони» висміяли російського агресора Путіна. Звуть героя, якого важко переплутати з кимось іншим, звати Кірк Ван Хутен. Згідно з сюжетом, він – батько кращого друга одного з головних героїв Барта.

За сценарієм, Кірку не сподобалася та історія, яку викладали в школі дітям, тому вирішив захопити владу в місті і спалити всі книги. Головне правило героя в «Сімпсонах» звучало так: «Очистимо історію заради вашого захисту». В одному з фрагментів Мардж Сімпсон вирішила привести до тями тирана, але в кабінеті застала його за довгим столом, який вже давно став мемом в мережі та асоціюється з офіційними зустрічами Путіна. Епізод мультсеріалу закінчився катастрофою, в якій диктатор Ван Хутен, ймовірно, загинув або опинився під завалами павільйону, де проходив пропагандистський захід. До слова, за роки існування мультсеріалу «Сімпсони» було зроблено безліч передбачень, які виявилися напрочуд точними.

В комментарях шанувальники серіалу пишуть: «Цей павільйон обов'язково впаде», «Як вас не любити, Сімпсони мої!», «Шикарна серія, дуже якісно обіграли маразм Х#йла, особливо зі столом», «Цей довгий стіл виглядає таким знайомим», «Ульотна і надзвичайно серйозна серія про дуже важливі цінності. Як там прийнято писати? «Люто плюсую»? Так от я плюсую іще лютіше. І стьоб над столом Путіна теж прикольний!».

«Сімпсони» – це анімаційне телешоу, прем'єра шоу відбулася в кінці 1989 року, і з того часу воно стало одним із найтриваліших телешоу в історії. Серіал розповідає про повсякденне життя сім'ї Сімпсонів, що складається з батька Гомера, матері Мардж, дітей Барта, Лізи та Меггі, а також їхніх друзів і сусідів у вигаданому місті Спрінгфілд. Серіал швидко став популярним завдяки дотепності, а також здатності поєднувати гумор із гострими соціальними коментарями. Він отримав безліч нагород, включаючи 34 премії «Еммі».

Читайте також: Київ з таємним візитом відвідала одна з найбагатших жінок світу: подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: