Шерон Стоун зізналася, яких принижень зазнала під час зйомок «Основного інстинкту»

Коли актриса дізналася, що члени знімальної команди називають її «Карен», вона дуже обурилася
фото з відкритих джерел

Акторка отримала на знімальному майданчику образливе прізвисько

Актриса Шерон Стоун, яку зробила зіркою гучна картина «Основний інстинкт», розповіла, як з нею поводився один із творців стрічки.

У кожній сфері діяльності є свої сленгові слова. Одним із найбільш образливих у кінематографі є термін «Карен». Цим словом називають жінок, які вельми вимогливі та конфліктні. Таке прізвисько отримала якраз Шерон Стоун.

Коли актриса дізналася, що члени знімальної команди називають її «Карен», вона дуже обурилася. Ситуація дійшла до того, що одного разу актриса, перебуваючи в складному емоційному стані, не впоралася з керуванням автомобіля і зрештою потрапила в аварію.

«Після того як 13 інших жінок відмовилися, я отримала цю роль. Дев'ять місяців прослуховувань! Протягом усього фільму лінійний продюсер називав мене Карен... Я була вражена до такої міри, що одного разу на дорозі загнала свою машину в напівпричіп», – зізналася актриса.

Згодом Стоун була номінована на премію «Золотий глобус». Під час церемонії вручення нагород її знову назвали «Карен». «Коли це вимовили, у залі пролунав сміх, я спокійно перенесла це приниження і вирішила поводитися максимально гідно. І що ми бачимо тепер? Коли називають моє справжнє ім'я і кажуть, що я знялася в «Основному інстинкті», у залі лунають оплески», – додала актриса.

Читайте також: Бред Пітт продав особняк, в якому мешкав з Анджеліною Джолі: як виглядає житло

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: