Орландо Блум пройшов тест на українця: Вимовив слово, яке багато хто з іноземців не може

Британський актор та посол доброї волі UNICEF Орландо Блум приїхав до України
фото з відкритих джерел

Артист зумів вимовити слово, яке не піддається багатьом іноземцям

Британський актор, посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум приїхав до України та успішно пройшов тест: артист зумів вимовити слово «Укрзалізниця», яке не піддається багатьом іноземцям.

Відео опублікував в телеграм-каналі радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко: «Наш Блумбонюк: Орландо Блум дорогою до Києва зробив те, що багато хто не може зробити. Голлівудський актор вимовив слово «Укрзалізниця». Тест пройдений. Тим часом орки не можуть вивчити «паляницю».

Сам Блум іронічно звернувся до лідера гурту U2 Боно, якому так і не піддалося це складне слово. «Вибач, Боно. У мене вийшло», – сказав Орландо Блум.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що британський актор та посол доброї волі UNICEF Орландо Блум приїхав до України. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі. Блум не написав, яке саме місто відвідав, але розповів, що це була дитяча точка проекта ЮНІСЕФ «Спільно» в метро. В коментарях українці повідомили, що в Києві дитячі точки «Спільно», зокрема, є на «Арсенальній».

Орландо Блум додав, що був на Донбасі у 2016 році: «Сьогодні я прибув до України для моєї першої поїздки з 2016 року. Я б ніколи не очікував на ескалацію війни по всій країні з моменту, коли я там був». Сім років тому актор відвідав Святогірськ, Краматорськ, Слов'янськ і Маріуполь.

Читайте також: Після скасування концерту в Росії Ані Лорак заявила, що в усьому винна Україна

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: