«Червона шапка» Поплавська відправила на війну сина

Клим Гінзбург опублікував відео, в якому закликав росіян теж вирушати на війну

Російська актриса Яна Поплавська, яка прославилася роллю Червоної Шапочки в однойменному радянському фільмі, заявила, що її 37-річний син Клим збирається воювати в Україні. І вже вирушив на військову підготовку. Про це актриса розповіла у пропагандистській телепрограмі «Життя та доля».

Яна Поплавська заявила, що її син, режисер Клим Гінзбург, почав проходити навчання в Російському університеті спецназу і буде «на Донбасі» вже взимку. Сам Клим опублікував відео, в якому закликав росіян вирушати на війну.

«Хлопці, поки не пізно, збирайтеся! Ідіть на підготовку! Все це просто так не скінчиться. Поки ми всі не встанемо, нічого не скінчиться, брати. Не чекайте, коли біда прийде до хати до брата, сусіда», – заявив син Поплавської.

Раніше акторка заявляла, що ніхто з рідних їй чоловіків не проходив військову службу: спадкоємці мають статус «обмежено придатний» і в армії не були, а чоловік працює ведучим новин і поки що має броню від призову. Проте і чоловік, і діти артистки-рашистки «залишаються в Росії і готові вирушити на передову, якщо це буде потрібно». Слідом за ними збирається виїхати і сама артистка.

«Поїду працювати до будь-якої зі шпиталів, щоб доглядати поранених солдатів. Це теж чиїсь сини, чиїсь чоловіки, чиїсь брати. Я не зможу просто залишатися вдома», –  заявила Поплавська.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: