Путіністка Єгорова «налякала» відео, як без російського газу «замерзатиме» Європа

Єгорова втекла з України до Туреччини разом зі трьома дітьми
фото з відкритих джерел

Єгорова поділилася кадрами з американського серіалу, на який накладено російський текст

Путінська пропагандистка  Сніжана Єгорова, яка втекла з України до Туреччини разом зі трьома дітьми, продовжує антиукраїнську політику на своїх сторінках у соцмережі. Цього разу рашистка повторила за іншими пропагандистами кремлівський наратив про те, що «вся Європа замерзне без Росії».

Єгорова опублікувала кадри з американського фантастичного серіалу «Крізь сніг», на який накладено російський текст про те, що Європі та всьому світу не вижити без російського газу. Колишня відома телеведуча прокоментувала відео: «Новий Європейський блокбастер: крізь зиму без газу. Незабаром у кожному будинку».

Раніше «Главком» писав, що від рашистки відвернулися навіть рідні діти – старші дочки не бажають з нею спілкуватися, в тому числі, й через антиукраїнські висловлювання. Телеведуча Стася Ровінська, яка знайшла тимчасовий прихистов в США, розповідала, що мама для неї – нікчемне створіння.

«Я їй не знаю виправдання. Мені здається, що це все могло бути якось до початку війни. Можливо, це ще якось можна було б виправдати. Але всьому є межа. Коли людина несеться і переходить її, я не можу і не хочу шукати цих виправдань. Для мене це нікчемне створіння взагалі. Не можу знайти жодних пояснень, правда», – прокоментувала Анастасія.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: