Тіна Кароль приїхала на Берлінале заради Шона Пенна

Кароль: Найголовніше, що ми несемо нашу місію – говоримо про Україну
Фото: Суспільне

Співачка заспівала у документальному фільмі голлівудської зірки «Суперсила»

Голлівудський режисер та актор Шон Пенн в рамках Берлінського кінофестивалю показав документальний фільм про війну в Україні «Суперсила» («Superpower»). На прем'єрі стрічки разом зі знімальною групою була присутня співачка Тіна Кароль.

«Сьогодні пісня, яка була написана з діджеєм Томмі стала частиною фільму Шона Пенна. Для мене це величезна честь і найголовніше, що ми несемо нашу місію – говоримо про Україну», – розповіла на презентації картини Кароль. Її пісня Kolomyika, яка увійшла до альбому Leleka, стала саундтреком до фільму.

73-й Берлінський міжнародний кінофестиваль проходить з 16 по 26 лютого. Це кінофестиваль категорії А, який вважається одним із найпрестижніших фестивалів Європи та світу у сфері кіно. Офіційними відтінками Берлінале цього року стали синій та жовтий – кольори прапора України.

Шон Пенн у 2022 році неоднарозово бував в Україні. Він задокументував десятки фактів російських злочинів. Все побачене відобразив у своєму фільмі. «Шон Пенн демонструє мужність, якої не вистачає багатьом іншим, зокрема, західним політикам. Чим більше зараз в нашій країні таких людей, справжніх друзів України, які підтримують боротьбу за свободу, тим швидше можна буде зупинити віроломний напад Росії», – коментували в Офісі Президента візити голлівудської знаменитості.

Читайте також: Колега Раїси Недашківської розповіла, чому зупинили бенефіс акторки на честь її 80-річчя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: