Буш-молодший був шокований, побачивши старе фото із Пригожиним (фото)

Президент Джордж Буш та його дружина на обіді у 2006 році разом з російським президентом Володимиром Путіним
фото: business insider

17 років тому Джордж Буш-молодший зустрів Пригожина, але він цього не пам’ятає

43-й президент США Джордж Буш-молодший зізнався, що він був шокований, дізнавшись, що ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин обслуговував його на вечері понад 17 років тому. Про це повідомляє Business Insider.

Під час виступу на конференції Європейської стратегії у Ялті, Буша запитали, чи вважає він звіти про загибель Пригожина в авіакатастрофі «шокуючими».

«Ні, те, що мене шокує, це те, що я бачив на днях фотографію з саміту G8 у Санкт-Петербурзі, де він був тим, хто подавав мені їжу. Він був поваром Путіна, і він був на фотографії», – відповів експрезидент США.

За його словами, він не пам’ятає, що зустрічався з Пригожиним особисто. «Все, що я знаю, це те, що я вижив», – додав Буш.

Фотографія, зроблена 14 липня 2006 року, показує момент, коли Буш і його дружина зустрілися з Євгеном Пригожиним. Це відбулося під час обіду з Путіним. Пригожин, здається, презентував або подавав Бушу напої.

Це сталося в Константинівському палаці в Санкт-Петербурзі під час 32-го саміту G8. Росія вперше приймала зустріч G8.

У ті дні Пригожин здобув собі прізвисько «кухар Путіна». Його компанія «Конкорд» допомагала влаштовувати державні банкети.

Нагадаємо, що 23 серпня у Тверській області РФ розбився бізнес-джет ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина. Усі пасажири та члени екіпажу загинули. Серед них нібито був і сам кухар Путіна. Росавіація опублікувала повний список пасажирів та членів екіпажу літака Embraer-135.

Вашингтон намагається з'ясувати, яким чином було збито літак «Вагнера».

Журналісти зробили припущення, що, ймовірно, літак терориста Пригожина було збито ракетою класу «земля-повітря», яку випустили з території Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: