Одягнув патріотичні труси: кандидат у мери Кишинева оскандалився у Таїланді

Теодор Кирнац відпочив у Таїланді
фото з відкритих джерел

Мешканці Молдови обурені поведінкою можливого мера столиці 

Кандидат у примари (мери) Кишинева Теодор Кирнац потрапив у скандал після того, як його дружина виставила фото та відео з їхнього спільного відпочинку у Таїланді. Про це пише видання Jurnal.

Молдавани у соцмережах бурхливо відреагували на появу можливого мера Кишинева Теодора Кирнаца, що красується на пляжі Таїланду в плавках із гербом Республіки Молдова на п'ятій точці. Ролик виклала його дружину, проте після шквалу критики його було заблоковано.

Одягнув патріотичні труси: кандидат у мери Кишинева оскандалився у Таїланді фото 1

Ось деякі з реакцій інтернет-користувачів: «Я побачив ковбасу (прізвище Cârnaț – перекладається як «ковбаса») у трусах із державним символом… Цей світ котиться у пекло. Я вам чесно говорю. Заради кількох кліків у мережах людина, яка хоче стати мером, похвалилася цим у публічному просторі. Я думаю, що ми більше не заслуговуємо на те, щоб населяти цю планету», «Я сподіваюся, що його дискваліфікують і заборонять балотуватися на посаду до кінця його життя за приниження національних символів», «Професор конституційного права, а ми все ще хочемо справедливості в країні», «Зупиніть планету, я хочу злізти...», «Ця людина викладає уроки права поколінням студентів, як можна таке робити, це знущання над символом країни, як? В якій країні таке вже бачили?», – писали ображені молдавани. 

Як пише видання, адвокат Кирнац, колишній член Вищої ради магістратури, мабуть забув, що стаття 347 Кримінального кодексу РМ передбачає за осквернення державних символів (прапора, герба, гімну), демонстрованих публічно, покарання штрафом до 850 умовних одиниць або неоплачуваних.

Нагадаємо, Центр аналізу європейської політики (CEPA) нагородив президентку Молдови Майю Санду премією «Борець за свободу 2023». Про це повідомила пресслужба глави держави, пише Newsmaker. Але курйозна ситуація полягає в тому, що як з'ясувалося пізніше, таку ж статуетку, що символізує цю почесну нагороду, можна легко замовити у відомому китайському інтернет-магазині AliExpress всього за $55. 

Читайте також: У Молдові виявлено залишки ракети: вибуховий компонент може бути на дні озера

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: