Нонна Гришаєва, яка заявляла, що Росія «б'є» Україну, бо та «зрадила», вкотре зганьбилася

Колись акторка заявляла, що мріє переїхати до України: Хочу жити в Одесі
фото з відкритих джерел

Затята путіністка отримала російську премію

У Москві роздали театральну премію «Кришталева Турандот». На помпезній церемонії засвітилися не тільки російські актори, а у колишні українки – екс-одеситки Нонна Гришаєва і Ірина Апексимова та колишня киянка Клара Новикова. Гришаєвій та Апексимовій вручили нагороди, а Новикова, за її словами, прийшла побачитися з друзями.

Як відомо, нині в Росії нагороджують тільки добре перевірених артистів, які активно підтримують агресивну путінську політику. Колишні відомі одеситки – знані ура-патріотки. До слова, «Кришталеву Турандот» також мають затяті путіністи Євген Міронов, Володимир Машков та Антон Шагін.   

Акторка Нонна Гришаєва вдає, що не розуміє, що відбувається між Росією та Україною. Артистка написала влітку на своїй сторінці в Інстаграм, що не знає, як поставитися до конфлікту між Росією та Україною.

«Відчуваю себе маленькою дівчинкою у залі суду, у якої запитують, з ким вона хоче жити – з татом чи з мамою? Кого любить? Не кричіть на мене, будь ласка, та не вимагайте неможливого! Я люблю і тата, і маму! І мені дуже боляче бачити, як вони сваряться. Мені страшно, я забилась у кут і плачу. Я не хочу, щоб тато бив маму, при тому, що вона йому зрадила і зрадила. Я хочу, щоб вони сіли до столу і поговорили. А я сяду між ними, візьму їх за руки і перестану плакати».

Можливість залишати коментарі до посту Гришаєва закрила, чудово розуміючи, якими будуть відгуки на її малодушну заяву. До речі, у Гришаєвої, окрім московської нерухомості, є елітна квартира в одеській Аркадії, куди вона дуже часто приїжджає. У свій час – щомісяця, щоб у місцевому ТЮГу грати спектакль «Варшавська мелодія». Свого часу акторка навіть заявляла, що мріє переїхати до України: «Хочу жити в Одесі. Моїй душі добре там. У Москві мені доводиться жити, бо тут моя робота». Але зараз, виходить, Гришаєвій московська «сорочка» ближче до тіла.

Акторка Ірина Апексимова, яка виросла в Одесі, заявила в нещодавньому інтерв’ю: «Я переживаю, що втратила дуже багатьох своїх знайомих. Я постійно від своїх близьких людей дізнаюся про те, що, наприклад, не розмовляє мати з сином, син живе в Росії, а мама в Україні. Одеса ніколи не була Україною. Одеса завжди була вільною економічною зоною у всіх розуміннях цього слова. І раптом в Одесі з'являються люди, які кричать: «Ми за Україну!» Я не можу зрозуміти, звідки ці люди взялися, для мене це так дивно».

Тим часом колишня киянка, гумористка Клара Новикова манірно жаліється російській пресі, що дуже сумує за Києвом, проте не готова повертатися до України. Новікова заявила, що їй «не вистачатиме московської суєти, а також серед українців немає тієї кількості шанувальників, до якої звикла». Насправді артистка не може приїхати до України з іншої причини: її прізвище – у Миротворці через гастролі в Криму, куди їздила, порушивши законодавство України.

Також «Кришталеву Турандот» отримав актор Володимир Гостюхін, який нещодавно заявив, що зрікся сестри та дочки через їх проукраїнську позицію. 

Читайте також: У мережі розгорнулися дебати через одяг Зеленського під час візиту до США

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: