Несподіваний лот: в США місце в мавзолеї поруч з Мерилін Монро виставлено на аукціоні

Мерилін Монро похована поруч із Г'ю Гефнером, засновником Playboy
фото: Julien’s Auctions / BNPS

Місце в мавзолеї – це найдорожчий серед 145 лотів на аукціоні предметів, що колись належали Монро

У США виставили на аукціон місце в мавзолеї поруч із акторкою Мерилін Монро. Вартість права бути похованим поруч з американською кіноакторкою оцінюють від 200 до 400 тисяч доларів. Про це повідомляє The Telegraph.

В описі аукціону йдеться, що виставлене на продаж місце знаходиться «в безпосередній близькості» до Монро, а також до засновника Playboy Г'ю Гефнера. Зокрема, це місце розташоване на один ряд вище і на чотири лівіше від місця поховання акторки в Лос-Анджелесі.

Лос-Анджелеський аукціон Julien’s Auctions очікує торги за майно «світової ікони». Місце в мавзолеї – це найдорожчий серед 145 лотів на аукціоні предметів, що колись належали Монро чи мають стосунок до неї: тут сукні, сценарії, фотографії, нотатки акторки тощо. Всі вони разом оцінюються у понад 760 тисяч доларів.

«Це дуже особливий і незвичайний аукціон, на якому представлено понад 140 лотів з речами Мерилін Монро, серед яких є унікальні експонати», – заявив виконавчий директор Julien's Auctions Мартін Нолан.

До прикладу, чорна вечірня сукня в стилі Мей Вест з фільму The Seven Year Itch 1955 року, на якій написано M Monroe, може принести 195 тисяч доларів.

Сукня з фільму «Сверблячка сьомого року»
Сукня з фільму «Сверблячка сьомого року»
фото: Juliens Auctions / BNPS

Невелика папка з акторськими нотатками, включаючи поради від її тренера Лі Страсберга, оцінюється в 30,5 тисяч доларів.

Записник Мерилін Монро
Записник Мерилін Монро
фото: Juliens Auctions / BNPS

Квитанція за меблі на суму 228 доларів, сплачена за день до її смерті у 1962 році від передозування наркотиками у віці 36 років, оцінюється у 4,8 тисячі доларів.

Нагадаємо, вставну щелепу Черчилля продано на аукціоні. Директорка аукціонного будинку сказала, що зуби були «одними з найнезвичайніших предметів», які вони колись продавали.

Стало відомо, що росіяни виставили на аукціон картину Айвазовського, яка оголошена у міжнародний розшук.

Читайте також: Міс Світу 2024: що відомо про представницю України (фото, відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: