Нардеп Железняк намагався «подарувати» журналістці Мосейчук пляшку елітного алкоголю

Народний депутат Ярослав Железняк взяв участь в останньому випуску програми «Право на владу», яку вела Мосейчук
фото: скріншот з відео

Після ефіру нардеп Железняк «прокрався до Мосейчук з пакетиком» та намагався подарувати пляшку з алкоголем нібито на Новий рік

Народний депутат Ярослав Железняк намагався «подарувати» журналістці Наталії Мосейчук пляшку елітного алкоголю після одного з випусків програми «Право на владу» за місяць до повномасштабного вторгнення. Про це пригадав політтехнолог Володимир Петров в ефірі на каналі журналіста Романа Скрипіна.

За словами Петрова, Железняк після ефіру «прокрався до Мосейчук з пакетиком» та намагався подарувати пляшку з алкоголем нібито на Новий рік. Натомість Мосейчук не сподобалися такі дії нардепа, і вона почала його «проганяти разом з подарунком».

«Я бачив певну ситуацію, як нардеп Железняк із пакетиком елітного алкоголю прокрався до вас і я чув, як він говорив: «Пані Наталю, це від мене, тут Новий рік». Він пхав цю пляшку з елітним алкоголем, а ви (звернувся Петров до Мосейчук – «Главком») його проганяли», – пригадав Петров.

Мосейчук підтвердила інформацію про те, що Железняк намагався зробити подарунок, проте вона так і не взяла пляшку з елітним алкоголем. Як повідомила журналістка, вона вже давно не вживає алкоголь.

Нагадаємо, раніше Мосейчук запросила психотерапевта Спартака Субботу в студію та спровокувала скандал.

Нещодавно Мосейчук заявила, що телеведучі та журналісти телеканалу 1+1 готові взяти на поруки олігарха Ігоря Коломойського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: