Консультанти люкс-бутика образили клієнтку в Китаї: вона вигадала, як їх провчити

Персонал дві години перераховував купюри – загалом у сумці було 600 тис. юанів
фото: Weibo

Штаб-квартира бренду ігнорувала першу скаргу клієнтки

Китаянка заплатила у бутіку Louis Vuitton за речі 600 тис. юанів (понад 3 млн ​​грн) готівкою, а після того, як персонал перерахував гроші, відмовилася від покупок. Про це повідомляє South China Morning Post.

Історія бере початок з того, що жінка пішла до магазину Louis Vuitton у Чунцині за одягом, а консультанти повели себе зневажливо щодо неї. Вони проігнорували її прохання про питну воду, а коли клієнтка попросила показати їй нові надходження, вказали на стару колекцію. Жінка залишила бутік та зателефонувала до штаб-квартири бренду, щоб поскаржитися. Однак і там її зауваження залишили поза увагою.

Через два місяці китаянка повернулася до магазину у супроводі особистого асистента та друга. Вона приміряла одяг і вдала, що збирається купувати його. Консультантам вона повідомила, що розплатиться готівкою. Персонал дві години перераховував купюри – загалом у сумці було 600 тис. юанів. Коли продавці закінчили, жінка сказала, що нічого не купуватиме і пішла з магазину.

Своєю історією китаянка поділилася у соцмережах. Її підтримали багато співгромадян і додали, що самі мали досвід зі зневажливим ставленням продавців товарів люксового сегменту.

До слова, новенькі кросівки Balenciaga росіянина, який відпочивав в одному з п'ятизіркових готелів Туреччини, знайшли своє ідеальне місце – у смітнику. Туди вони потрапили після того, як покоївка Elegance Hotel прибирала номер туриста.

Нагадаємо, у Дрогобичі судили 74-річну жінку, яка намагалася передати онукові у колонію спиртне у презервативах. Порушниця сховала наповнені контрацептиви у пляшки з-під засобу Domestos.

Також у Львові днями стався курйозний випадок – пенсіонерку оштрафували за їзду на іграшковому Lamborghini. Відео очевидці опублікували у мережі.  

Читайтак також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: