«Можна порівняти з пілотами  F-16»: дочка Ющенка розкрила секрети батькового водіння

Дочка третього президента України Віктора Ющенка Віталіна поділилася татовою мудрістю щодо доріг, Росії та мистецтвом керування автомобілем
фото з відкритих джерел

Віталіна Ющенко розповіла про те, як батько вчив її навичкам водіння авто

Донька третього президента України поділилася спогадами про те, як її батько вчив її керувати автомобілем. Віталіна Ющенко згадує, що батько навчав її їздити за кермом ще задовго до її повноліття. Також вона порівняла навчання керування авто з літаками-винищувачами F-16.

«Я з дитинства обожнювала автівки та завжди знала, що буду за кермом. Водити мене навчав спочатку мій тато, ще задовго до моїх 18 років. Я чудово розуміла, що опаную цей автомобіль, бо це в мене у крові, оскільки батько – прекрасний водій. Але школа батька була настільки суворою, що можна порівняти лише з пілотами F-16, яких я чудово розумію.  Тато завжди вчив поважати пішоходів, ніколи не перевищувати швидкість, завжди дотримуватися правил і пам’ятати про дурнів на дорозі», – зазначила донька політика.

Також Віталіна згадує, як батько говорив про Росію у контексті правильного водіння машини.

«Ніколи не забуду його вислів: «Доню, запам’ятай, у Росії дві біди: дурні і дороги. Ти ж українка, маєш бути набагато розумнішою! Дай дурню дорогу і в кінці шляху ти обов’язково переможеш!» Сердечно вдячна Вам, тату, за таку фантастичну школу!» – написала Віталіна.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vitalina Yushchenko (@vitalinayushchenko)

Вона також показала у Facebook відео, де Віктор Ющенко їде в автомобілі.

До слова, молодша сестра ведучої Маші Єфросиніної та колишня невістка експрезидента Віктора Ющенка Ліза Ющенко порозважалася з росіянами на вечірці в Монако. На вечірці в Монако, де були присутні росіяни, Ліза Ющенко «відірвалася» під пісні російського співака Валерія Меладзе. 

Читайте також: Експрезидент за роялем. Ющенко приміряв на себе образ Елтона Джона (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: