Вперше у світі Сінгапур пропонує люксові круїзи для котів

У Сінгапурі можна мандрувати кораблем із своїм улюбленцем
фото із відкритих джерел

Котячий круїз відбувається на борту розкішного парусника Royal Albatross 

У Сінгапурі з'явилися перші у світі круїзи для котів. Тепер господарі разом зі своїми вихованцями можуть вирушити у розкішну подорож на заході сонця на борту корабля. Про це пише bb.lv.

«Приєднуйтеся до першого в світі Cat Cruise, унікального сінгапурського досвіду, який відзначає любов Сінгапуру до котів і кішок. Плавайте зі своїм улюбленим вихованцем і створюйте незабутні спогади. Насолоджуйтеся додатковими розвагами для котів, включаючи кігтеточку, майданчик для котів, переноски для котів і розваги на тематику котів. Власники котів чи кішок можуть обідати зі своїми улюбленцями за одним столом і насолоджуватися незабутніми дорогоцінними моментами інтегруючи у своє повсякденне життя. Трварини можуть насолоджуватися враженнями із гарантованим видом на океан», –  повідомляють організатори Tall Ship Adventures.

На судні пухнастики зможуть поніжитися в спеціально облаштованих, комфортабельних будиночках, поки їх господарі насолоджуються вечерею поруч із ними на палубі. Протягом двох з половиною годин корабель, що вміщає до 15 котячих туристів, пливе вздовж курортного острова Сентоза, насолоджуючись видами на Сінгапур та феєрверком. На цьому ж кораблі компанія проводить круїзи із собаками, але тварини між собою ніяк не перетинаються.

Власники кішок можуть обідати зі своїми пухнастими супутниками за одним столом і насолоджуватися незабутніми дорогоцінними моментами, інтегруючи їх у своє життя. Кішки можуть насолоджуватися ідеальними враженнями в приватному будиночку поруч із столиком для домашніх тварин із гарантованим видом на океан.

Собакам на борту подають обід із трьох страв, а от кошатники забирають їжу додому – вибагливі котики часто схильні відмовлятися від їжі, якщо вона поза зоною їхнього комфорту. До слова, ціни за мандрівку стартують від $205.

Компанія Tall Ship Adventures, яка організує круїзи, стверджує, що для забезпечення безпеки на борту вона консультувалася з експертами та організаціями захисту кішок. Запобіжні заходи включають забезпечення надійної фіксації кішок на повідку. Крім того, тварини перед поїздкою мають бути вакциновані та стерилізовані.

До слова, хоча мати кота в офісі вже не є новиною, мати одразу десяток – це вже щось незвичайне. Після того, як японська IT-компанія Qnote взяла в офіс свою першу кішку Футабу в 2004 році, вона вже не могла встояти перед тим, щоб «найняти» ще 10 котів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: