У Франції пара виграла 26 млн євро в лотереї, проте на відпустці щось пішло не так

Переможці забажали залишитись інкогніто
фото: connexionfrance

Сімейна пара вирушила у відпустку і дорогою придбала лотерейний білет, який виявився виграшним

Сімейна пара вирушила у відпустку до Франції і дорогою, у комуні Баньєр-де-Бігор, придбала лотерейний білет, який виявився виграшним. Звичайна сім’я зірвала справжній куш у розмірі 26 мільонів євро, але як би дивно це не звучало, саме цей факт і зіпсував довгоочікуваний відпочинок. Про це пише connexionfrance. 

Замість того, щоб сповна насолодитись відпочинком новоявлені міліонери весь час опікувались виграшним квитком. З остраху втратити справжнісінькій скарб, вони усюди носили його з собою.

«Це було нереально. Ми не спали ночами, зберігали квиток у ліжку і брали із собою на пляж, де нам приходилось купатися по черзі. У квартирі де ми зупинились ми постійно його ховали, то під стопкою тарілок, то під меблями», – розповіли переможці, які забажали залишитись інкогніто.

На підтвердження виграшу у туристів було лише декілька тижнів, тому одразу після відпустки пара першочергово обміняла квиток на кругленьку суму грошей.

Сімейна пара поділилася, на що планують витратити кошти: «Ми щасливі від того, що зможемо допомогти своїм сім’ям і зможемо робити світ навколо себе кращим».

Читайте також: Чи заборонять в Україні онлайн-казино Vbet і Pin-Up? Відповідь регулятора

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: