Британець купив на аукціоні яйце, яке зустрічається один раз на мільярд (фото)

Ед Паунолл отримав унікальне яйце після того, як його відправили кур’єром із Шотландії
фото: ВВС

Ед Поунолл із графства Беркшир, виклав 150 фунтів стерлінгів за незвичне яйце

Житель графства Беркшир на ім'я Ед Паунолл витратив 150 британських фунтів, щоб викупити на аукціоні яйце незвичайної сферичної форми. За оцінками експертів, можливість зустріти таке яйце становить один на мільярд. Про це пише BBC.

Чоловік звернув увагу на яйце, коли сидів у пабі та переглядав сайт аукціонного будинку Thomson Roddick Callan. Він одразу захотів придбати рідкісний лот і відправив продавцеві £150.

Унікальність яйця полягає у його формі – вона радше кругла, ніж яйцеподібна. Повідомляється, що жінка у Шотландії помітила незвичайне яйце серед покупок із супермаркету.

Незважаючи на те, що угода виявилася спонтанною, покупець зрадів новому придбанню. Чоловік поки не вирішив, що робитиме з артефактом, але збирається зберегти його у найкращому вигляді. Зараз він стурбований тим, як акуратно витягнути з яйця білок із жовтком і при цьому не пошкодити шкаралупу рідкісної форми. «Я не знаю, як це зробити, і, очевидно, я не хочу це зіпсувати», – каже чоловік

Нагадаємо, Болгарія звернулася до Європейської комісії з проханням захистити своїх виробників від надмірного імпорту яєць з України. Про це заявив міністр сільського господарства та продовольства Болгарії Георгі Тахов.Спільними зусиллями кількох держав-членів було запроваджено механізм, що активує тарифну квоту. У разі перевищення цієї квоти на імпорт українських яєць застосовуватиметься мито.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: