«Янукович заплакав»: в іспанському шкільному підручнику написали цікаву задачу

Янукович став героєм задачі в підручнику економіки за 9 клас
фото з відкритих джерел

Про експрезидента України Януковича склали задачу для шкільного підручника з економіки

В іспанському шкільному підручнику за 9 клас знайшли задачу, героєм якої став колишній президент України Віктор Янукович. Про це розповіла Оксана Калужна у Facebook.

«Зустріла в стрічці. Люди виїхали в Іспанію. Дитина в Сан-Себастьян пішла в школу й принесла додому задачу з підручника економіки за 9 клас», – поділилася жінка.

Задача: «Віктор Янукович був заможним тираном. Йому подобалися розкішні автомобілі: у нього було 10 Ferrari і 15 Lamborghini. Одного разу він пішов у салон Porsche купити новий автомобіль, але йому сказали, що останній випуск вже проданий. Янукович заплакав. Як би ви пояснили його реакцію?». Школярам дали завдання визначити, це макроекономіка чи мікроекономіка.

«Янукович заплакав»: в іспанському шкільному підручнику написали цікаву задачу фото 1
фото: Оксана Калужна

«Чому в Україні не складають таких задач? Це ж виховує. І не лише про Януковича. Персонажів на головних героїв задач сотні-тисячі», – поцікавилася Оксана Калужна.

Користувачам мережі сподобалася цікава задача з колишнім президентом-втікачем у головній ролі:

  • «Це кайф!»;
  • «Дітям в класі дають задачки про політиків. У нас би на таке не наважилися»;
  • «Це клас».

Нагадаємо, колаборант Олег Царьов розповів, де зараз мешкає президент-утікач Віктор Янукович. За його словами, Янукович має будинок у Підмосков'ї, але де саме, Царьов ніколи не цікавився. Крім нерухомості неподалік Москви експрезидент України володіє найбільшим та одним із найкращих мисливських господарств у Сочі, заради якого він «відхопив» частину заповідника. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: