Футболіст Малиновський обійнявся після матчу з російським гравцем: реакція соцмереж та дружини

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

На сторінці в соцмережі підписники українського спортсмена не підбирають слів для обурення

Півзахисник «Марселя» Руслан Малиновський після чергового матчу чемпіонату Франції потрапив у гучний скандал. У 20-му турі французької Ліги 1 «Марсель» зустрічався з «Монако». Гра завершилася з рахунком – 1:1. Після фінального свистка Руслан Малиновський обійнявся російським легіонером «Монако» Олександром Головіним.

На сторінці в соцмережі підписники українського спортсмена пишуть: «Навіщо тобі голова? Лише, щоб по м'ячу бити? Хоч трохи думай, що ти робиш. Задовбали вже, з цією роснею «цілуватись», «Як в обіймах з руzzкім міром?», «А ти можеш в Маріуполі так обняти руського воєнного?», «Відсьогодні ти втратив не одного вболівальника, і ти за свої обійми відповісиш, Іуда», «Навіщо тоді Україна проти виступів росіян в єврокубках? Навіщо ми добиваємось, щоб росіяни не були на Олімпіаді? А те, що ви допомагаєте ЗСУ, не все вирішується в грошах, допомога – це не лише гроші», «Сподіваюсь, у збірній тебе більше не побачать», «Яка ганьба! Поки Україна просить у Заходу допомогу, наш футболіст обіймається на заході с представником нашого ворога, який же стид».

Деякі підписники українського спортмена припускають, що це могла бути провокація. Мовляв, росіяни часто, коли бачать камеру, лізуть обійматися з українцями. І справді: про «обнімашки» Малиновського та Головіна протрубило вже чи не кожне російське ЗМІ. Подібна ситуація нещодавно сталася на конкурсі краси «Міс Всесвіт-2022». «Главком» писав, під час конкурсу у соцмережі з’явилося відео, зняте на одному із заходів «Міс Всесвіт 2022». На ролику видно, як представниця Росії Ганна Ліннікова підходить до українки, щоб стати поряд для спільного знімку конкурсанток. Реакція українки була блискавичною – вона максимально відсторонилася від росіянки.

Тим часом, дружина півзахисника збірної України відповіла на критику після обіймів футболіста з російським гравцем. Роксана Малиновська каже, що футболісти не обіймалися, а просто перетнулися на полі. «Гравець Монако елементарно привітався, Руслан відповів. Нічого такого я не бачу. До того ж позиція гравця нам стала відома. Це його особиста справа висловлюватись публічно чи ні, нам це байдуже», – написала Роксана.

Вона також нагадала про допомогу Малиновського Україні: «Руслан з першого дня війни прославляє Україну в Європі, один із небагатьох! А також ми збираємо величезні кошти на допомогу нашого народу. Справжні вболівальники ніколи не будуть так говорити. Всі, хто будуть наклепувати, ображатимуть, будуть просто йти в чорний список. Я нікому не дозволю його дискредитувати».

Читайте також: Повалій розповідає росіянам казки та жаліється на зіпсоване обличчя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: