Гуморист «Кварталу» звинуватив лідера Kalush Orchestra у неприйнятній поведінці

фото з відкритих джерел

Артист згадав, як Олег Псюк поводив себе на публіці на початку музичної карєри

Гуморист Володимир Шумко, який виступає у «Жіночому кварталі», розповів, яке враження на нього при знайомстві справив фронтмен гурту Kalush Orchestra  Олег Псюк.

Шумко розповів, що ця зустріч сталася на шоу «Клуб дилетантів». За словами артиста е один він залишився незадоволеним, усі присутні обурилися поведінкою Псюка.

«Прийшов для мене невідомий виконавець, і почав себе поводити, ніби він Каньє Вест. Просто надмірно поводився з людьми, які запросили і які роблять проєкт», – розповів гуморист у подкасті з Олександром Волошиним.

Шумко додав, що визнає, скільки артист та увесь гурт Kalush Orchestra нині роблять корисного для України: «Я зараз кажу про нього в той час, в той момент, що я побачив. Те, що вони зараз стали відомими на весь світ і завдяки цьому допомагають дуже сильно нашій державі, допомагають Збройним Силам України, наближають перемогу. Це дуже круто, їм респект, я їх за це поважаю. Але я не можу відмовитися від тих слів, від того, що я бачив».

Також гуморист дав характеристику членам відомого колективу: «У них крутий вокаліст з сопілкою, він там робить 99%. Що стосується частини репу, то мені не подобається... Якби не війна, я думаю, що в них було б набагато менше шансів».

Читайте також: Просто до сліз. У мережі з'явився зворушливий трейлер Євробачення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: