Голуб-мутант із величезними ногами став зіркою мережі

У кадрі — англійський дутиш
фото: скріншот

Користувачі жартують, що на відео – суміш голуба і динозавра

В TikTok стало вірусним відео, де зображено голуба з вигнутими грудьми та величезними ногами. Запис зібрав понад 19 мільйонів переглядів, 1,7 млн лайків і десятки тисяч коментарів.

Зверху це – звичайний голуб. Однак його худі й довгі ноги, вкриті пір'ям, викликали безліч запитань. Пернате створіння спокійно ходило дерев'яним столом.

Голуб-мутант із величезними ногами став зіркою мережі фото 1

«Вам краще не змушувати мене думати, що це реально», «Я сміявся хвилин п'ять з цього», «Хтось возиться з темними мистецтвами», «Вони розводили купу голубів, не тільки цього, це сумно, вони, ймовірно, страждають, бо ті, кого я бачив дотепер, не можуть літати», «Це голуб, для якого використовували ДНК яйця динозавра», «Це голуб, змішаний з чимось, не знаю, що це таке. Я думаю, що це залишки голуба і динозавра», – коментують глядачі, вражені зовнішнім виглядом птаха.

Голуб-мутант із величезними ногами став зіркою мережі фото 2

У кадрі – вид поштових голубів, який називається англійський дутиш, він є «найвищою породою модних голубів, причому деякі з найбільших досягають 40 сантиметрів заввишки», згідно з Backyard Poultry.

Цю незвичайну птаху часто називають «супермоделлю» голубиного світу через таку зовнішність.

Цей «голуб-мутант» – не перша пташка, яка потрапила в заголовки новин у 2023 році. У травні зухвалий голуб перервав зведення погоди метеоролога з Флориди, а пара канадських голубів була заарештована з рюкзаками з наркотиками в січні та березні відповідно.

Додамо, що в США, в штаті Колорадо, бурий ведмідь занадився до будинку місцевого жителя. Він украв кілька свинячих відбивних, застряг у ванній та намагався зістрибнути з другого поверху. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: