Французький магазин дозволив поцупити кросівки, але за однієї умови

Нова провокаційна акція була проведена у Франції
фото: із відкритих джерел

Бажаючим отримати спортивне взуття безкоштовно потрібно було втекти від охоронця

Французький магазин спортивного одягу та взуття Distance оголосив креативну акцію – будь-хто може вкрасти товари, позначені спеціальною биркою. Але є одна умова – викрадач має втекти від охоронця. Про це пише Trend Hunter.

Як пише видання, протягом останніх кількох років спортивний одяг перетворився на спортивний відпочинок, бездоганно поєднуючи спортивний одяг із модою на повсякденний одяг, і цей трюк має на меті повернути спорт і фізичну активність як основну мету.

У день проведення акції Rob It to Get It (Вкради, щоб отримати) як охоронця магазин залучив знаменитого французького легкоатлета, який спеціалізується в спринті, Мікаеля Зезе.

Особистий рекорд француза на дистанції 100 метрів – 9,99 секунди. Проте двом спритним покупцям вдалося втекти з товаром, вони дочекалися, коли «охоронець» уже наздоганяв когось. Інші 74 менш кмітливі покупці пішли ні з чим.

До слова, у США стався випадок просто неймовірного везіння – житель штату Меріленд придбав 15 однакових лотерейних білетів на один і той самий тираж. В результаті розіграшу він зірвав 15 джек-потів по $50 тис. на загальну суму $750 тис., пише UPI.

65-річний житель міста Ацкеєк розповів, що у минулому вже вигравав джек-пот у лотерею, проте вони були невеликими. Поточний виграш за визнанням чоловіка є найбільшим станом на сьогодні.

Переможець побажав залишитися невідомим, проте розповів, що 20 років працював федеральним службовцем. Також він додав, що солідний виграш дозволить йому з дружиною безбідно жити на пенсії.

За словами щасливчика, лотерейні білети на розіграш Pick 5 він придбав у магазині Brothers Liquors на Old Fort Road у Форт Вашингтоні.

Читайте також: «Бродячий цирк»: як депутати Європарламенту опинилися в Діснейленді

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: