Діти пишуть пір'ям. У Росії вчителька відкрила радянську школу

Педагогиня із Єкатеринбургу відкрила радянську школу, де навчають за підручниками 80-х років
фото: росЗМІ

У кабінетах всього вісім парт, а замість прописів – малювання, але не фарбами, а бамбуковими паличками та справжнім чорнильним пір'ям

Педагогиня із Єкатеринбургу відкрила приватну радянську школу. Як розповідають росЗМІ, діти навчаються за підручниками 60-80-х років і пишуть чорнильним пір'ям.

У кабінетах всього вісім парт, а замість прописів – малювання, але не фарбами, а бамбуковими паличками та справжнім чорнильним пір'ям. Так відбуваються уроки у маленькій радянській школі, яку відкрила в Єкатеринбурзі вчителька Світлана Пестерєва разом зі своєю колегою Марією Верещагіною. 

Діти пишуть пір'ям. У Росії вчителька відкрила радянську школу фото 1
Діти пишуть пір'ям. У Росії вчителька відкрила радянську школу фото 2

«Головна особливість радянської школи – у старих підручниках, їх спеціально передруковували, тому вони виглядають як новенькі», – йдеться у повідомленні.

У класах зберігаються старі радянські колекції різних матеріалів: зруби дерев, каміння, бавовна. Педагог Світлана Пестерєва каже, що із сучасної програми бере не все, а лише «найцікавіше і найнеобхідніше». Наприкінці кожного року діти проходитимуть атестацію.

Діти пишуть пір'ям. У Росії вчителька відкрила радянську школу фото 3

Раніше повідомлялося, що діти у російських школах почнуть вивчати африканські мови, зокрема, суахілі та амхарську

Нагадаємо, учні старших класів російських шкіл вивчатимуть на уроках історії «спеціальну військову операцію в Україні».  

Також, згідно з вимогами міністерства, школярі повинні вміти дотримуватись правил інформаційної безпеки та оцінювати повноту та достовірність інформації з точки зору її відповідності історичній дійсності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: