Українська біженка виступила із суперзіркою Рітою Орою на Євробаченні: що відомо про дівчинку

фото з відкритих джерел

Історією Софії співачка поділилася у своєму твіттері

Британська співачка Ріта Ора виступила вчора в Ліверпулі на першому півфіналі Євробачення. Знаменита британська артистка вийшла на сцену з біженкою Софією з Рівного, яка через повномасштабну війну була змушена з сім'єю шукати тимчасовий прихисток в Великобританії. Нині українка з родиною мешкає в Воррінгтоні.

Історією Софії співачка поділилася у своєму твіттері. Ріта розповіла, що Софія – танцівниця з Рівного. Співачка каже, що, дивлячись на дівчинку, пригадала себе, коли з батьками мусила покинути рідну Югославію та теж шукати прихисток у Британії.

«Для мене Софія уособлює силу та надію в ці неспокійні, трагічні та мінливі часи. Ми не повинні забувати про привілей Великої Британії, яка має право приймати Євробачення-2023 року в Україні після перемоги Kalush Orchestra на конкурсі минулого року. Доля сім'ї Софії нагадує мені про неймовірну подорож, яку пройшла моя сім'я, коли я була в її віці, і я завжди буду вдячна Великій Британії за проявлену до нас доброту та співчуття. Софія відкриває мій виступ цього вечора, граючи з м'ячем, що символізує втрату дитинства для цих бідних біженців. Я сподіваюся, що цей дивовижний пісенний конкурс відкриє серця по всій Європі та світу. Ми любимо тебе, Україно, ми всі виступаємо сьогодні для тебе», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, вчорашнього вечора на сцені Євробачення виступили і дві українські зірки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: