Американка звинуватила авіакомпанію, і скупила всі горіхи на борту літака

Американка страждає на алергію від горіхів
фото з відкритих джерел

Лія Вільямс хоче повної заборони продажу горішків у літаках 

У липні 2023 року американка на ім'я Лія Вільямс потрапила у незвичну ситуацію під час рейсу авіакомпанії Eurowings. Вона все життя страждає від серйозної алергії, тож попросила персонал рейсу повідомити пасажирам про це, та попросити не купувати та не їсти арахіс під час польоту.

Але персонал літака не дослухався до неї, тому вона купила всі 48 пакетів горіхів, які були на борту. Кожен із них обійшовся жінці у по 3 фунти стерлінгів. Про це пише видання  The Mirror.

Американка звинуватила авіакомпанію, і скупила всі горіхи на борту літака  фото 1

Видання пише, що 27-річна Лія Вільямс, перебувала на борту рейсу Eurowings з Дюссельдорфа (Німеччина) до лондонського аеропорту Хітроу. Пасажирка заявила, що екіпаж авіарейсу не виконав її прохання і не повідомив інших людей про її алергію на горіхи, оскільки це нібито суперечить правилам авіакомпанії. Тож Вільямс вирішила не ризикувати та викупила весь арахіс у літаку, щоб гарантувати свою безпеку.

Раніше Лія Вільямс зазнала анафілактичного шоку під час іншого рейсу: у неї почалася кропив'янка, коли хтось відкрив поряд з нею пачку арахісу. Вільямс розповіла журналістам, що персонал не був упевнений у її алергії та запитав, чи потрібен їй інгалятор. Наступного разу, коли жінка опинилась у літаку, вона взяла справу до своїх рук.

Американка звинуватила авіакомпанію, і скупила всі горіхи на борту літака  фото 2


 «Я сказала стюардам: «Я куплю все, щоб ви нікому не дали їх. Мені все одно, скільки це коштує. Якщо ви не хочете мені допомогти, це єдине, що я можу зробити. Найгірше було те, що вони потім спитали, чи збираюся я з'їсти куплені горіхи, і я сказав, що, мабуть, ні», – зазанчила Вільямс.

Стюардеси нарахували 48 упаковок арахісу, що загалом коштувало 168 євро. За словами журналістів, багато авіакомпаній не продають або не подають арахіс на рейсах, але жодна не може заборонити пасажирам брати його з собою як закуску. У випадку Eurowings компанія не уточнює, чи доступний арахіс на їх рейсах.

Лія Вільямс стверджує, що вона надіслала кілька електронних листів і зробила кілька телефонних дзвінків до Eurowings, щоб поскаржитися та отримати відшкодування за куплений арахіс, але досі не отримала відповіді.
 
«Зрештою, найкращий результат і моя мета для Eurowings – змінити або оновити свою політику і не продавати арахіс під час польотів», – вважає жінка.

Компанія Eurowings, у свою чергу, відповіла на повідомлення журналістів: «Нам дуже шкода, що політ пройшов не так гладко, як хотілося б, і ми шкодуємо про будь-які незручності, які це завдало Лії Вільямс».

Нагадаємо, Українська виконавиця та переможниця «Євробачення» 2016 Джамала стала свідком масштабних пожеж, які охопили Італію через аномальну спеку.

Нещодавно артистка перебувала на острові Сицилія, і в сам день початку пожеж вона планувала летіти до Варшави, але її рейс був скасований. Вона поділилася цією історією у своєму Instagram, показавши, як їй довелося евакуюватися з охопленою полум'ям Сицилії.

Джамала розповіла, що спочатку поїхала до Палермо, однак через велику кількість людей у готелях місць не було. Тому співачка прийняла рішення затриматися в аеропорту, де ночувала просто на підлозі.

Читайте також: Через шторм літак Дуди не зміг приземлитись на аеродромі у Гданську

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: