16-річна дочка Копполи виклала в соцмережу відео зі скандальними зізнаннями: ролик видалили

Ромі з мамою
фото з відкритих джерел

Ромі – дочка 51-річної Софії Копполи та 46-річного соліста французької інді-поп-групи Phoenix Томаса Марса

16-річна донька американської режисерки Софії Копполи виклала в TikTok ролик, в якому поскаржилася, що була покарана через те, що намагалася зафрахтувати гелікоптер із татовою кредиткою, щоб злітати на вечерю з Нью-Йорка в Меріленд. Наразі відео зі сторінки дочки Копполи видалено, пише Daily Mail, однак його встигли скопіювати та викласти у мережу. Про це пише Daily Mail.

Онука відомого кінорежисера Френсіса Форда Копполи розповідає у ролику, що її залишили вдома під домашнім арештом і вона буде проводити час на кухні й готувати макарони із соусом. Але тут на Ромі теж чекала невдача, про що вона теж зняла ролик, заявивши, що не відрізняє цибулю від часнику.

На відео Ромі просить передплатників приготувати разом із нею пасту із соусом із горілки: «Готуємо пасту з соусом із горілкою, бо я покарана. Я намагалася орендувати гелікоптер з Нью-Йорка до Меріленда за кредиткою мого батька, щоб повечеряти з моїм другом». Ромі збільшила швидкість відтворення ролика, залишивши субтитри. Відео переривається рандомними кадрами – з ножем і зі статуеткою премії «Греммі» Томаса Марса – батька дівчини.

Ромі – дочка 51-річної Софії Копполи та 46-річного соліста французької інді-поп-групи Phoenix Томаса Марса. У 2011 році подружжя розлучилося. Ромі має молодшу сестру – 12-річну Козиму.

Читайте також: Друг Бена Аффлека заявив, що Джей Ло перетворила його життя на кошмар: Сваряться постійно

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: